Pay and Ride

Tänkte bara tipsa om en hemsida som heter payandride.se
 
Där hittar man bla träningstävlingar som Pay and Jump och andra evenemang och massor av olika träningstävlingar. Riktigt bra om man vill ut och träningstävla eller om man som jag inte har grönt kort. Däremot är det mycket upp till arrangörerna av tävlingarna eller ryttare/privatpersoner att skicka in tips om olika träningstävlingar så att de kommer upp på hemsidan.
 
Man väljer bara län, kategori och mellan vilka datum/månader man söker tex en träningstävling.
 
Men har till och med hittat tävlingar på Gotland så jag tycker att vi alla får hjälpas åt att hålla denna sida vid liv då den är och kan bli riktigt bra!
 
 
Här är ett utdrag ifrån hemsidan:
 
"Här finner du mängder av Pay and Ride, Pay and Jump och andra träningstävlingar i flera olika discipliner! Här finns även andra evenemang, som tömkörning, kurser, prova-på-dagar etc. Arrangörer är både föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet och privata klubbar, stall, tränare och företag. Alla är välkomna att annonsera sina evenemang här! Och alla evenemang som publiceras har en sak gemensamt: alla är välkomna oavsett medlemskap!

Här finns även artiklar om träningstävlingar och hur man sen tävlar på riktigt. Sidan är under utveckling och många nya funktioner kommer dyka upp i framtiden. Gilla oss på Facebook så blir du alltid uppdaterad med senaste nytt!

PayandRide.se – Sveriges samlingsplats för allt som rör träningstävlingar!"

 

Så för att komma till hemsidan klicka HÄR!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0