Back in the saddle!

Bokstavligen. Nu har jag försiktigt fått börja rida igen!! Sedan ca en vecka tillbaka. Men jag måste ta det överdrivet lugnt i ca 2 veckor till och får absolut inte ramla av då ryggen ännu är under läkning. Men, veckorna har trippat på och jag hoppas att få klara besked på onsdag av sjukgymnasten att det bara är att tuta och köra på som vanligt igen.
 
Idag blev det lite ridning på ridbanan och ja..Det gick inte riktigt att bara fortsätta där man slöt för 2 mpnader  sedan...Med dressyrsadel kände jag mig som en nybörjare igen, men jag fick ta första galoppen på 2 månader på min egen häst och det kändes fint. Även om det var på en tråkig ridbana. Jag kände mig lite vinglig och med noll koll. Så luffade mest runt och hoppade några småhinder och bommar som var uppställda, ja i dressyrsadel och utan tillåtelse egentligen men äsch. Bara att hoppa 30-40cm hinder gjorde en lite extra glad. 



Pay and Jump

Dock inte för mig, utan jag lurade upp Josefin på Filur. Så idag har jag varit publik! Det var jätteroligt att se någon annan hoppa Filur, för det händer ju faktiskt inte så ofta. En 90cm runda och en 1m runda blev det.
 
I 90 blev det ett stopp. Saknades nog lite fart och i 1m blev det en eller två bommar ned. Kommer inte ihåg. Men det var rolig och nyttigt att se att Filur faktiskt kan hoppa 1 meter. Jag har ju inte vågat mig på det än. Inte en hel bana än  iallafall.

Så nu är det bara att läka och bli frisk och sen lära sig att hoppa igen.
 
Hallå Matte, vad gör du där uppe på läktaren..
 
För mig blir det fortsatt vila ett tag till...Man märker att man ännu inte är i form. Var helt slut när jag kom hem efter att bara ha varit och tittat på hoppningen i 4h. Somnade när jag kom hem..

Mer shopping?

Det råkade ju bockli lite (ganska mycket) shopping åt mig själv också, man måste ju passa på när man är i en storstad med större utbud och roliga affärer som ej finns på Gotland. Eventuellt kommer det upp ett inlägg med det också. Vet inte ens när jag shoppade kläder senast innan Göteborgsresan. I London för ett år sedan kanske?

Shopping GHS 2015

Här kommer bilder på shoppingen på Eurohorse från årets upplaga av Göteborg Horse Show.
Brunt dressyrschabrak från Eskadron Platinum Edition (Mer än halva priset, yey!)
 
Eskadron Platinum Edition dressyrschabrak nr 2, halva priset på den med! Man blir lite extra glad när man går vidare till nästa monter hittar det till nästan fullpris där.
Glen Gordon hopp schabrak. Planen är att jag får tävla i detta, så ha det som lite finschabrak.
Hittade även en luva från eskadron som jag tyckte matchade bra!
Piké för fulländad matchning på sommaren ;)
Tråkigt men nödvändigt, ett par svarta lite extra smala lädertyglar. Till dressyrtränset.
Röda ridbyxor.
Det var allt!
 
Fattigare men är man skadad får man väl unna sig lite saker? Kommer ju ändu inte betala ridlektioner på 2 månader, heh...

Jadå det blev lite shopping

Visst blev det lite shopping i Göteborg på GHS. Senare kommer bilder på vad som fick följa med mig hem från Eurohorse.

RSS 2.0