11 saker ni inte visste om mig

...jag är just nu väldigt nere, stressad, irriterad, besviken, förvirrad och ledsen men allra mest...tom?
 
...nästan 90% av alla bilder jag ritar är deprimerande.Oftast pga av att jag blir på målarhumör när jag är riktigt arg, irriterad eller ledsen.
 
...ibland skulle jag vilja ha en helt anonym blogg för att bara kunna skriva ut precis hur jag känner och tycker om folk.
 
...jag börjar få många nya människor omkring mig i min omgivning som jag tycker väldigt mycket om.
 
...sedan jag köpte min Iphone, har jag blivit en facebook nörd.
 
...jag är rätt så bra på att byta samtalsämne och prata på som bara den för att undvika "awkward moments"
 
...jag saknar Indie som F*N just nu, finaste hästen!
 
...jag förstår inte "puffa" funktionen på Facebook så jag puffar aldrig tillbaka.
 
...jag har väldigt svårt att visa och prata om känslor.
 
...jag har en så kallad "Hatbok" där jag under mina värsta perioder ritar av en person jag hatar i karikatyrstil och skriver massa elaka saker om h*n. Boken uppfanns kanske när jag gick i 4án(?) och håller fortfarande. Det känns såå mycket bättre när man fått målat av sig sin ilska. Senast boken blev använd var nog i Februari i år. Ganska patetiskt och barnsligt, men det känns så mycket bättre efteråt. Den är inte så full utan används bara vid extremfall. Ingen har någonsin sett i boken förrutom jag.
 
...jag har i ungefär 1 timme skrivit ett personligt och icke hästrelaterat inlägg här som jag aldrig kommer att publicera. Onödigt?!

Blyerts på papper

En bild jag ritade för ett tag sedan..

Hemma igen

Åkte över en sväng till ett annat land men nu är jag tillbaka igen!
Hittade ingen häst att rida så det fick bli en tur på åsna istället, ganska kul det med, fick tyvärr inga kloka bilder :( Men men
 
Så nu blir det svara på lite kommentarer och sånt.

Vad kan det vara i denna då?


Swiss-Clip Säkerhetsclip

Då är jag tillbaka med mitt säkerhetssnack igen ;) Ni vet ju att det enda jag hade att klaga på med mina Kwick Out stigbyglar var själva "plattan" av  ståltråd som jag tycker är riktigt hal, speciellt på hösten/vintern/våren och när de blivit lite utslitna och tillplattade.                                                   Men, ni har jag då hittat något som heter Swiss-Clip Säkerhetsclip, har lite halvt hört talas om det tidigare men inte hittat någon affär där dom sålts. Så här ser de då ut:


Det innebär alltså att HELA stigbygeln lossnar tillsammans med foten om man då skulle fastna i stigbygeln och ramla av. Så att man skall slippa att dras efter hästen om man skulle ramla av och ändå sitta fast med foten i stigbygeln. Det som jag gillar med den här "uppfinningen" är då att man kan välja vilka stigbyglar man vill ha. I stort sett vilka som helst! Då kan man nu skaffa sig röda om man nu vill ha de, eller såna i plast eller ett par helt vanliga men BRA fotplatta, eller till och med specialplatta som gör att det blir ännu stabilare och mindre halt. Åh, vad jag har saknat att kunna skaffa ett par vanliga stigbyglar med bra platta. Med dessa Swiss-Clip skulle man då kunna göra det.
Jag skulle gärna vilja känna och klämma på dem lite och se hur de är uppbyggda. Tyvärr har jag fortfarande inte hittat någon butik där de sälj ännu i Sverige..Så typiskt. Men det är väl bara att vänta antar jag. Någon som vet en svensk affär aom säljer dessa så kontakta gärna mig. Jag har hört att de skall kosta runt 420kr och att de har funnits hos www.ridmedoss.se men har inte hittat de där.
 
Kan inte så mycket om produkten så om någon vet mer så berätta gärna och förklara för mig hur de fungerar både för och nackdelar. :)
 

                     
 
 

What to do

Har fått ett "erbjudande" gäller såklart häst, men jag vet inte..kommer att få hoppa isånafall..what to do, what to do..?                                                                 
Saknardig
 
 
 
 

RSS 2.0