Måste berätta om gårdagen

Jääklar vad fin L´s häst har blivit! Helt otroligt fin om man jämför med i början när jag började rida i det här stallet. L´s häst är egentligen inte L´s häst utan föredetta M´s häst som hon hade på foder. Men nu har L "tagit över" honom då M blev skadad. Och han har blivit så otroligt mycket finare!

L´s pålle är en travare på ca 170 och är otroligt vinglig och skänkeldöv och hade väldigt svårt för galoppen. Men nu är han så otroligt fin! Jag kunde ligga i fin samlad galopp bakom A´s häst som är 150 och hon TRAVADE och vi kunde ligga i galopp bakom och han höll galoppen tappade den en gång när han kom för nära A och jag försökta korta ned galoppen ännu mer. Så otroligt roligt att han blivit så fin i galoppen.

Skrev även det till henne på FB. Folk borde berömma varandra mer. Skrev att hon gjort ett kanon jobb med honom och antar att hon blev glad, känns så kul att hästen blivit så fin och är så glad för L´s skull för hon fick verkligen kä,pa med honom i början. Men nu visar det verkligen stora resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0