JAG VANN!

(varning för många utropstecken)

Ojoj, jag vann en bloggtävling! Helt sjukt! Blev jättejätte glad! Det här gjorde definitivt min helg! Wohoo. Det här var den 110onde bloggtävlingen som jag var med i (sedan jag började räkna) och det här är den första på de 110 som jag vann!

Dessutom var det ett riktigt coolt pris. Inget mindre än ett träns! Dessutom är det inte ett vanligt träns utan ett lite annourlunda och speciellt. Nämligen denna tävling: 
Det står att det är i färgen steel gray men jag har ingen aning hur det kommer att se ut, på bilden ser det ju vitt ut (vet dock inte om det är rätt fäg på den på bilden). Men hittade denna på http://houseofcharisma.com (som då tillverkar tränsen) Tror att det är den här färgen och modellen

Riktigt tuff ju, då har vi svaret på vad jag skall ha för häst här. Jag måste alltså köpa en skimmel ;)

Super duper tack till http://moakauppila.blogg.se/ Som höll i bloggtävlingen och såklart även http://www.cshast-fritid.se/ som sponsrade med det fina priset! Tack, tack tack!

Skall bli spännande att se vad som dyker upp!


Kommentarer
Postat av: Karolina & Olivia - Hästblogg

Grattis till vinsten, nu har du chans att vinna en till tävling. kika bara in hos oss och få chansen att vinna en hel design efter dina önskemål!

Eller är du intresserad av ett bloglovin byte?



Kram! :)

2012-04-01 @ 15:50:56
URL: http://ponnybruttornas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0