5 små hästar..

5 små hästar, trippade på vägen, en skenade iväg, sen var de bara 4. Nej, skojar.

Men fem stycken blev vi idag när vi begav oss ut på en ritt i skogen. Jag och A red lite brevid varandra för att förhoppningsvis få hennes häst att acceptera Cinnamon lite mer då de förhoppningsvis om allt funkar skall åka tillsammans i transporten imorgon. Såg lite kul ut när hennes häst var helt pistoff med öronen bakåt och svinsur medan Cinnamon gick brevid som ingenting och vickade på öronen och var typ överlycklig ;)

Helt underbart väder idag, det gick rätt bhra för alla med sina hästar idag också, Cinnamon var pigg, men inte så där jobbigt pigg att allt bara blir jobbigt, utan så där roligt pigg som bara är roligt. Bra beskrivning där. Hon ville väldigt gära galoppera för att hänga med de andra när de travade iväg i rätt snabb trav, Med C´s häst först i tölt.

Cinnamon var skitfin idag jobbade riktigt bra, jag och A red en extra väg med mycket trav och några korta galoppsträckor medans de andra gjorde vad det ville på en äng och väntade på oss. Både A´s häst och Cinnamon skötte sig superbra och allt var bara perfekt- Lyckad ridtur!


När vi kom hem blev det lite fika, as always ;) Sen hämtade vi ett lass hö till. Jag och pappa har skruvat på transporten då lite grejer suttit löst och även fått igång så att alla lampor fungerar det blev glapp i dem i torsdags, lagom bra.. Men nu fungerar den så imorgon taggar vi långritt.

   
Från förra långritten med Indie, stackarn som hade stressat upp sig i transporten och var genomblöt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0