2,28

Jag hade tänkt rida idag, meen, det blev bara transportträning. Jag började när det var ljust och slöt när det var becksvart ute. Haha. Cinnamon är en sån sjukt envis häst. Indie kunde vara rätt envis och "testa" en mycket. Men jag tror jag aldrig träffat en häst som är så otroligt envis som Cinnamon.

Två timmar och 28 minuter tog det innan jag tillslut fick på henne! Hon är envis men de kan jag med va ;) Under de där 2 1/2 timmarna så har stallägarens man varit ute och försökt hjälpa till, och en ifrån stallet och tillslut var det stallägaren som testade och tillslut fick på henne. Förutom de där stunderna då de andra försökte hjälpa till så var jag helt själv och höll på med henne. Hon går in halvägs sen stannar hon. Det som är irriterande är att hon går på direkt om vi tar på en annan häst innan. Och att hon varit på transporten 1000 gånger innan typ och att hon tidigare gått på den på första försöket.

Det ännu roligare var att bilbatteriet dog så att jag inte kunde starta bilden när vi var klara, förmodligen för att jag haft igång lamporna för att det skulla lysa i transporten.

Visst det tog nästan 2 1/2 timme men vi FICK PÅ HENNE! Utan att lasta en annan häst också. Imorgon taggar vi transportträning igen då.
     

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fin bild!



SV: Hon skadade sig i hagen och vi tror tyvärr det var V som sparkade henne så något i knät har lossnat.

2011-11-01 @ 01:08:28
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Emelie

åh, är det gotlandsryttarens cinnamon? =)



haha jösses, 2 ½ timme... Kommer ihåg när jag började lastträna min också, vi hamnade också på den tiden måånga gånger ;) men nu går han på utan problem.

2011-11-01 @ 01:20:15
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0