Vårat eget Mullegäng

Eftersom jag aldrig klokt presenterat alla hästarna i stallet tänkte jag göra det nu, men en otroligt fin bild som jag illustrerade förra (?) sommaren som även hänger i vårt stall :)


Vi börjar från vänster och går åt höger:

SPEED
F´s häst, den svarta tokiga hästen som alltid har spring i benen, har sån fart att han oftast har hovarna i luften än på marken. Hans energi tar aldrig slut och är helt outtröttlig. Väl på marken är han en ängel. Har mod som ingen annan häst och går som en skogsröjare i skogen och plöjar ned allting i sin väg.

MINI
Den snygga gentlemannen. Otroligt propotionerlig häst fin guldskimmrande fuxfärg med bläs och fyra vita strumpor. Han är snygg och han vet om det. En snart 23årig herre men som ännu är mycket snyggare än våra hästar hur mycket vi än jobbar med dem. Har dock en tendens att se sur ut. Han har även en extra gångart vilket är tölt, som han gärna tar till istället för trav.

BLANKA
Stallägaren lilla lurviga ponny. Stressar sällan upp sig, och ÄLSKAR gräs. En liten westernponny som tidigare tävlat inom western. Hon är hästen som man alltid slänger upp en nybörjare på om någon skall med till stallet. En ängel mot nya personer men även hon kan ta till lite bus mot oss vana ryttare men både bockningar och bakut kickar när man rider. Annars brukar hon alltid vara den som hamnar 10 meter bakom när man rider, vilken takt vi än hållet. Trots det är hon en otrolig uthållighet! Stoppar man en morot framför näsan på henne kan man få henne att göra vad som hellst.

FERDINAND
Den stora hästen på 172 med ett lika stort hjärta. Men en anings mindre hjärna. Han är inte riktigt den klyftigaste hästen i skaran, men vad gör det när han är så snäll? Liknas ofta vid en älg när han kommer i trav med sina gigantiska kliv och brukar inte ha någon större koll på sina fötter. Även han kan man sätta en nybörjare på. Rätt blåst, men med ett hjärta av GULD! Är som en stor nallebjörn.

WINNIE
Stoet i stallet. En tjej men humörsvängningar varje dag! Nästan allt som tillhör damen är LILA, borstar, grimmor, spö och jag kan även tillägga att hon har ett lager på 14 stycken ENDAST LILA täcken. Hon har sagt till sin matte att lila är det enda hon tänker använda, och henne är det bäst att lyda. Kallas även ibland bitchen i stallet pga av hennes humörsvängningar och kan se otroligt sur ut. Ett litet nätt sto, som är väldigt feminint. Drottning i hagen men en liten kyckling utomhus. Har en otrolig kondition och blir ALDRIG fet hur mycket mat man än trycker i henne! Även hon är en liten westernhäst.

_____________________________________________________

Det var då hästarna i stallet och sen har vi då såklart Cinnamon som ni fått höra en hel del om här i bloggen, så henne behöver jag väl knappt presentera.. :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0