Crazzzy

Red ut med F idag! Jätteroligt då hon varit bortrest hur länge som hellst och nu kommit hem! Vi red den långa tråkiga asfalterade vägen för att komma upp i finskogen. Hon hade hittat någon ny ridväg där. Vilket innebar att man skulle hoppa med hästen över tre gigantiska diken. Som var svinläskiga så vi hoppade av och gick med dem istället för att få bättre kontroll. Annars så var vägen bra. Vi kom tillslut även ut på en "slätt" där det finns en stig som går runt. Så den red vi tre varv. Först båda två i trav sen fick man en och en galoppera den. Och jäklar vad pigg Cinnamon var! Skulle få ner henne til trav på ena sidan men det gick inte! Pigg häst.

Sen red vi lite skogsvägar och grej innan vi red hemåt. Och tror ni inte att vi möter en traktor då? Cinnamon som inte gillar stora fordon. Djupt dike på ena sidan och traktorn på den andra. Hon blev rädd när den kom för nära och kastade sig bakåt och började snurra runt. Så jag tog ut henne på åkern mittemot där hon blev en anings lugnare och traktorn kunde köra förbi.

Ganska konstigt då jag frågar Mr M hur hon är när han fyller på ensilage i hagen med traktorn och han sa att den hästen ABSOLUT INTE är rädd för traktorer. Hon har väl insett att den traktorn kommer med mat. Hon är lite FÖR smart för sitt eget bästa.

Imorgon blir det ridning med F igen så vi får se vad vi hittar på då.
Bild i från början när hon kommit till oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0