Hästkartan.se

Enn rätt så ny hemsida är http://hastkartan.se/ som har som mål att "kartlägga häst Sverige". Jag tror att om de får ordning på hemsidan och lägger upp mer information och får de flesta företagen att visa upp sig via hemsidan att den kan bli riktigt bra! Hur smart är det inte att bara kunna klicka på Gotlands län och hovslagare och kolla en hel lista över olika hovslagare på Gotland? Hade ju varit suveränt om man vill jämföra priser testa andra hovslagare osv.Inte bara hovslagare heller utan även ridsportsbutiker (höhö, för det finns ju såå många på Gotland) eller karta över bokningsbara ridhus på Gotland. Vi vill se hästannonser och hästutrustning till salu i just våra (och andras) län. Hur suveränt hade inte det varit?

Så komigen nu hästkartan.se fixa till hemsidan, få personer och företag att visa upp sig så kan det nog komma en hel del besökare på hemsidan!


Kommentarer
Postat av: martin

Gillar inlägget! Vi jobbar på att förbättra sidan hela tiden! Maila gärna mig på [email protected] om hur vi kan förbättra sidan!

2011-08-06 @ 19:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0