Ridning

A, C och jag var ute och skulle försöka rida idag utan någon större framgång. Det mesta gick fel idag. Det började i stallet då hästar gick in i fel box och det blev kaos. När vi skulle gå ut med hästarna från gården för att sitta upp så halkar A´s häst omkull och sätter sig! Som tur var gick det bra med henne. Ingen skada skedd, men man skall aldrig säga aldrig vi får se hur  benen ser ut imorgon.
Vi red iväg i blåsten (vilke inte precis gjorde hästarna lugnare) alla var pigga och det kom bilar hela tiden, såklart! När vi väl kommit dit vi skulle så märkte vi att det inte gick att rida där eftersom skaran var så hård och det var djupt. Vi försökte en bit för att se om det blev bättre längre fram, vilket det inte blev. C fick hoppa av och springa och kolla längst bort men där var det också dåligt underlag.
Sen på väg hem så blåste det pressengingar som var farligt ocg C kunde inte komma upp på sin höga häst.
När vi äntligen var hemma så skulle jag tränsa av Indie men då släppte hon inte bettet utan fick panik istället och hoppade bakåt och fick tillslut ur det ur munnen på henne. Gapa så man kan ta det liksom.
Inte nog med det, när vi sen skulle släppa ut hästarna blev det stopp alla stod ivägen i lösdriften och ingen ville gå ut så jag väntade med Indie i stallet, men hon vandrade runt i boxen och ville ut. När vi sen skulle släppa ut henne kom det istället en häst in.. KAOS säger jag bara, från början till slutet av dagen i stallet. Usch. Nu känner man sig inte direkt så motiverad när det inte ens går att rida någonstans! :(
Suck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0