Hemkommen

Nu är jag tillbaka från ridlektionen. Det gick jättebra för A! Dock hade vi några mindre lastproblem då hon saknade sin kompis som egentligen skulle följa med. Men efter 3 minuter så gick hon på. Så det gick ju bra.

Det var kul att se ridhuset där jag kanske kommer vara med på horseball träningen. Något jag tycker är väldigt intressant är även att se hur olika ridlärare arbetar med ryttarna. För det är verkligen olika. Tyvärr var det sjukt halt på vägen så vi funderade faktist på om det var värt att åka iväg så långt för att rida 30 min. Men vi fortsatte men på stadiga 50 km/h.

Jag försökte även se hur de olika inställningarna fungerade på kameran i ridhuset. Det är verkligen oerhört svårt att få till något bra ljus i ett mörkt ridhus med mörkt underlag och dessutom mörk häst! Jag har faktist inte kollat på resultatet ännu. Förmodligen måste man redigera lite i photoshop för att få det i bra ljus, men det får bli en annan dag som jag fixar det. Något av det bästa med dagen var bilfärden till och från ridhuset. Jättemysigt att prata med A. Älskar att bara sitta och åka och prata om allt möjligt i en bil när det är mörkt ute.

När vi kom hem hälsade jag på Indie igen som var jättekelig, så hästarna fick lite hö och sen åkte jag hem.

Problemet när man är och tittar på ridlektioner är att man blir så sjukt ridsugen själv! Men varken jag eller pappa vågar riskera att bege oss ut med tranport och hästen nu i  halkan. För ett par dagar sedan krockade faktist en bil med hästransport med en annan bil, men som tur var visade det sig att det bara var hö i transporten. Vad jag vet så klarade förarna sig bra också. Men ändå läskigt, vart går egentligen gränsen mellan att det är okej att köra med transport och inte? Helt klart en svår fråga som det inte finns något svar på. Det är upp till en själv att avgöra.

Kommentarer
Postat av: Jenny Carlén

Tränar du horseball? Är det kul, verkar ju skitkul iaf :)

2011-02-14 @ 21:49:21
URL: http://jennycarlen.blogg.se/
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

SV: Har knappt fotat vid några tillfällen alls tyvärr. :-/ Och när jag väl fotat är det när jag fått hoppat av hästen i ren frustration, och då har Emma hoppat upp och ridit till henne. Så bilderna gör dem verkligen inte rättvisa.



Hon är superduktig! :) Det är hon som hjälpt oss att ens komma någon vart. :D

2011-02-14 @ 21:52:47
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Carolina

Anmäl dig gärna till Veckans blogg som är uppe nu :)

2011-02-14 @ 21:55:31
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: Jenny Carlén

Sv: Ja det förstår jag! Det verkar ju jättekul + att det borde träna massa balans och sådant :)

Haha, nej ingen fara :)

2011-02-14 @ 22:19:30
URL: http://jennycarlen.blogg.se/
Postat av: Angelica & Emelie

Hej! Vill du vinna ett presentkort på 100kr på valfri affär? Var med och tävla på vår blogg! Allt du behöver göra är att gilla en kommentar, det tar bara tre sekunder :)

http://eaamw.blogg.se/

2011-02-14 @ 22:56:03
URL: http://eaamw.blogg.se/
Postat av: issa

Hej :)



Jag har startat en ny funktion på bloggen. Nu har alla som vill möjlighet att gästblogga hos mej. Det är gratis och mycket enkelt. Det enda man behöver göra är att skicka ett mail till mej, sen är det klart. Det är ett lätt sätt att få lite nya läsare och en fantastisk motivation att blogga :)

Du är hemskt välkommen att testa funktionen om du vill. Här är dom lätta instruktionerna:

http://stuumpan.blogg.se/category/gastblogga.html



Om du är helt ointresserad ber jag om ursäkt för att jag störde och önskar dej en fortsatt trevlig kväll.

// Stuumpan

2011-02-15 @ 11:55:51
URL: http://stuumpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0