Wow

Vi borde uppskatta vardagen lite mer, tänka till en extra gång på hur bra vi egentligen har det! Att även om det går kasst i ridningen en period så är vi ändå ganska lyckat lottade. Här är en grym tjej som förmodligen fått kämpa en hel del för att ens kunna lyckas rida. Förmodligen har hon fått kämpad dubbelt så mycket som oss.

Vi borde vara glada och upskatta vardagen mer, ta det lite lungt och tänka på hur lyckligt lottade vi är, hur enkelt allt i vår vardag är att göra för oss. Ta det lite lungt och inte gnälla över att vi inte får de där matchande lila lindorna från HW polo i julklapp eller inte gnälla över att hästen rev ett hinder på träningen. Utan tänka på hur lyckligt lottade vi är över att ha hästarna i vår närhet och hur enkelt vi bara kan slänga på en sadel skutta upp i den och sen rida iväg.

  
Bettina Eistel heter den här tuffa tjejen som måste ha en otrolig kämparglöd inom sig. Är säkert en förbild för många och jag tycket att hon är stentuff. Bilderna kommer HÄRIFRÅN där ni även kan läsa lite mer om henne. Hon har även skrivit en bok, men jag är dock inte säker om den finns på svenska.

Så påminn varandra om hur lyckligt lottade vi egentligen är.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra!

2011-12-22 @ 22:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0