Tha Bitch?

Det blev en luugn igångsättning för Cinnamon idag för att se om hostan gått över. Hon snorar typ inget längre. Hon var inte heller hostig i skritten idag oc inte heller under en under första travbiten. Sen hostade hon till lite efter i skritten och även när jag testade trava senare. Så helt frisk är hon inte. Så hon får fortsätta ta det lungt.

Jag, A och stallägaren bestämde även att A´s lilla pålle (som till och med är mindre än Cinnamon) skulle få gå hemma och lära känna Cinnamon i ett par dagar. A´s sto AKA The Bitch skulle då även sätta ner Cinnamon på jorden igen. Cinnamon har blivit ledare över ponnyn och tar det ansvaret väligt seriöst, det var ett tag då vi iinte fick gå fram till ponnyn då hon tillhörde "hennes" flock, men det har hon slutat med nu. Men hon försöker ännu ibland shasa bort oss från hennes "flock" Så vi tänkte när "the bitch" kommer in i hagen lär hon allt få sätta sig under. Men ICKE.

När vi släppte ut hästarna efter ridningen så ville ponnyn fram och hälsa på A´s häst men då skulle cinnamon emellan och beskydda ponnyn från fienden. Så det slöt med att båda ville ha ponnyn som inte visste vilket håll hon skulle gå och hon kom emellan och fick en spark av Cinnamon men det gick som tur var bra. Cinnamon blev väl lite halvtokig och stegrade och kickade mot den nya hästen för att visa vem som bestämmer och t.o.m. skrapade med hoven och muckade;) Hon vallade även ponnyn som absolut inte fick gå fram till "fienden", ponnyn själv fattade ju inte varför hon inte fick gå fram till sin kompis. haha ibland är dom för roliga alltså;)  Det sjuka vat att "bitchen" fick ge sig och vi stod där helt paffa. Det trodde vi verkligen inte! Men vi får väl se vad som hänt tills imorrn.
                   
Det gick ju sådär lagom bra att ta nya bilder idag då jag glömde minneskortet hemma :/ Då går det inte att ta en enda bild, så jäkla typiskt när det för en gångs skull är fint väder och allt...Så här kommer en "gammal" bild istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0