Någon som vet?




Någon som har ett sånt här regntäcke? Jag funderar på att skaffa ett sånt då det är nedsatt men är lit skeptisk då kvalitén på just dte täcket fast i vinter intehade någon vidare kvalité. Så någon som har någon erfarenhet av dethär täcket? :)

Kommentarer
Postat av: Anna Ericsson

sv: Tack så mycket :) vi har jobbat mycket med att han ska lita på mig och att jag inte ställer honom inför något han inte klarar av. Det har tagit sin lilla tid men nu går det bra :)

2011-08-22 @ 14:13:53
URL: http://cobol.blogg.se/
Postat av: Anna Ericsson

Jag har det gröna täcket. Är väldigt nöjd med det, det tål väta väldigt bra. Har däremot en häst som är duktig på att förstöra täcken så det har ju fått sina revor. Är väldigt nöjd då det är ett så pass billigt täcke :)

2011-08-22 @ 14:16:21
URL: http://cobol.blogg.se/
Postat av: beatrice

SV: vad trevligt, har funderat på att starta något sådant stall, alltså ett stall där hästen får en chans till att istället för trav bli en ridhäst! Men det är mer en dröm än verklighet nu! Men men, man vet aldrig vad som kommer att hända i framtiden! Men tycker det är synd att man avlivar sådana unga hästar! Känns som allt går i repris då jag räddade Zola (min häst) från slakten!

2011-08-22 @ 15:51:26
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: ja gudja! Men annat folk måste även inse att det inte är en skam att ha en fd travare som hobbyhäst, finns vissa som köper hästar för 40.000 för att bara rida runt i skogen. Tycker att man måste få bättre rykte på fd.travarna. Jag var precis en sådan förut som aldrig skulle ha en travare men nu har jag en, och jag ångrar det inte! :D Sen är det upp till var och en om man vill ha en eller inte, men som sagt det är inget fel på dem, i synnerhet inte ha som hobbyhäst! (:

2011-08-23 @ 11:05:45
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Det är ju ett hööks täcke, så kvalitén är nog typiskt hööks-kvalité

2011-08-23 @ 16:06:44
URL: http://stockholmsjenna.se
Postat av: Eleonor - Ridlärare & hästföretagare

Jag har de gröna täcket. Upplevde att de är lit stort i storleken. Min dam är rätt försiktig ute i hagen och inte mycket använt så kan inte uttala mig om kvalitén.

2011-08-25 @ 22:51:36
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0