Finally

Äntligen börjar jag bli frisk! Jag har varit sjuk och förkyld och feber och hostat i flera dagar nu men nu känner jag mig verkligen bättre. Skönt att man kanske kommer vara frisk på julafton. Det är så sjukt jobbigt att gå i skolan och vara sjuk samtidigt, men vad gör man inte de här sista veckorna i skolan för att få in alla arbeten och skriva alla prov :)
Härligt!


Kommentarer
Postat av: josefine

SV: Haha tack för komplimangen! ;D Ja eftersom att jag själv bara har syntetsadlar så är jag självklart för dom. Min dressyrsadel är bland de skönaste jag suttit i, och jag kan nog inte beskriva med ord hur mycket den sadeln hjälpt mig och min häst att utvecklas ridmässigt.



Jag har haft enorma problem med nedsittning på min häst, och inte förrän jag skaffade denna dressyrsadel, Tekna, kunde jag sitta ner! Bara sådär. Och jag kom åt henne så otroligt bra med små hjälper. Det var även den andra dressyrsadeln nånsin som legat bra på henne, så det var bara att slå till.



Förstår faktist inte vad folk är så mycket emot syntetsadlar för. Men å andra sidan kanske inte jag förstår tjusningen med lädersadlar heller, då jag inte rider i såna. Haha. ;P Men jag är på gång att köpa en hoppsadel i läder, bara jag får tag på en jag vill ha. Det pga jag gillar inte min hoppsadel riktigt då den inte är tillräckligt mjuk för min smak.



Jag tycker dock inte syntet är fult, mina är grymt snygga enligt mig själv. :-D

2010-12-20 @ 10:00:29
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0